Ny struktur og nyt indhold på Øresunddirekts businessweb

D. 01-01-0001
Øresunddirekt har ændret struktur og indhold på businesshjemmesiden oresunddirektbusiness.com. Nu kan du læse mere om forhold inden for hele virksomhedens livscyklus omkring at starte, drive og afvikle virksomheder i Sverige og Danmark.
Print

Derfor vil du fra nu af kunne møde tre nye indgange, når du logger på oresunddirektbusiness.dk eller oresunddirektbusiness.se. Fremover vil indholdet være opdelt efter følgende tre stadier i en virksomheds livscyklus:

  • Starte virksomhed - information og inspiration til dig, der gerne vil etablere en virksomhed i enten Sverige eller Danmark. Eksempelvis indhold om registrering, rekruttering, aftale og kontrakter mm. 
  • Drive virksomhed - information til dig, der driver en virksomhed på tværs af sundet. Eksempelvis indhold om salg og markedsføring, skat, distancearbejde, samt diverse medarbejderforhold.
  • Afvikle virksomhed - information til dig, der gerne vil afvikle og afslutte din virksomhed. Eksempelvis indhold om konkurs og opsigelse af medarbejdere.

 

Omstruktureringen kan medføre at visse gamle informationsartikler og -guides er blevet flyttet til nye kategorier og dermed har fået nye URL-adresser. 

Udover den nye struktur er der blevet publiceret en række nye informationsartikler og -guides til vores business-sites, heriblandt:

 

Guide: Overvejer du at starte virksomhed i Sverige?

Guide: Salg og markedsføring i Sverige

Artikel: Distance- og hybridarbejde i Sverige

Artikel: Forsikringer for virksomheder i Sverige

Guide: Opsigelse af medarbejdere i Sverige

Artikel: Konkurs i Sverige

 

Der vil desuden løbende blive publiceret nyt indhold på vores business-sider de næste par uger.

Alt nyt indhold vil blive delt på Øresunddirekts LinkedIn-profil de næste par måneder. 

 

Nye businesscases

Udover den nye struktur og det nye indhold, er der desuden blevet præsenteret seks nye businesscases med historier om virksomheder, der tidligere har taget springet og etableret sig på den anden side af Øresund. Her vil du kunne blive inspireret af følgende virksomheders rejse over sundet til Sverige:

 

Læs: Bonzer så mulighed for digital vækst i Sverige

Læs: StoryHunts digitale fortællinger er nået til Sverige

Læs: Simple Feast brugte Sverige som springbræt ud i verden

Bonzer så mulighed for digital vækst i Sverige

Dansopstartede Bonzer tog i 2021 første skridt på vejen mod en internationalisering ved at åbne kontor i Sverige. Hør mere om tankerne bag Bonzers svenske ekspansion og få gode råd til at lykkes på det svenske marked.

StoryHunts digitale fortællinger er nået til Sverige

Danske StoryHunts interaktive podcasts er kommet til Sverige, bl.a. via en aftale med verdens største e-sports-organisation. Læs historien om, hvordan man som dansk start-up tager turen over sundet til Sverige.

Simple Feast brugte Sverige som springbræt ud i verden

Simple Feast har udviklet sig til at være en populær grøn måltidsløsning – ikke bare i Danmark, men også udenfor landets grænser. En succesfuld etablering i Sverige baner vejen til større globale markeder.

Velkommen til Øresunddirekt­business

Øresunddirekt er en informationstjeneste, som siden år 2000 har formidlet offentlig information fra myndigheder til svenske og danske privatpersoner samt virksomheder på tværs af Øresund.

Støttes af