Kontakt Øresunddirekt

Hvis du ikke kan finde den information, du søger på oresunddirekt.dk, er du velkommen til at kontakte Øresunddirekt i Malmø for mere information.
Print

 

For at mindske udbredelsen af smitte med coronavirus/covid-19 lukker Øresunddirekt for fysisk fremmøde på Informationscenteret i Malmø. Vi kan stadig kontaktes via telefon og mail, 10:00 - 15:00. 

 

På grund af udviklingen i coronavirus/covid-19 påvirkes Øresunddirekts arbejde i den kommende tid.

Læs her, hvad det kan betyde for dig

 

Hos Informationscenteret i Malmø er der repræsentanter de svenske myndigheder: Skatteverket, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen og Länsstyrelsen, som kan give dig gratis hjælp og information. Du kan altid besøg Informationscenteret i Malmø, ringe eller kontakte os via e-mail med dine spørgsmål.

Du kan også møde personale fra Skatteverket, Arbetsförmedlingen og Försäkringskassan i Helsingborg første mandag i hver måned i foråret 2020.

 

Læs mere om Øresunddirekt i Helsingborg

Øresunddirekts informationscenter
Hjälmaregatan 3
211 18 Malmö

Åbningstider

Mandag-fredag 10.00 - 15.00
Særlige åbningstider

Telefon

+46 (0) 40 17 64 00

Skriv til Øresunddirektbusiness

Tak for din henvendelse - Vi vender tilbage snarest.

Du vil modtage en bekræftelsesmail. Vær opmærksom på, at bekræftelsesmailen kan blive opfanget af dit SPAM-filter. Tjek derfor din mappe med uønsket mail, hvis ikke du har modtaget den inden for få minutter.

 

 

Bemærk at Øresunddirektbusiness samarbejder med offentlige myndigheder, og hvis du kontakter os via mail: oresunddirekt@lansstyrelsen.se, kan din mail efter svensk lov blive en 'allmän handling' ─ en form for aktindsigt. De mails, vi modtager, kan - afhængigt af indhold - videresendes til Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Länsstyrelsen, Skatteverket, Region Skåne eller vores webredaktion i Danmark. Undgå venligst at oplyse os om personfølsomme eller personlige oplysninger, når du sender en mail til os.

Kontakt Øresunddirekt Sverige

Øresunddirekt Sverige driver Øresunddirekts Informationscenteret i Malmø, hvor borgere og virksomheder kan tale med personale fra forskellige myndigheder på stedet: Arbejdsförmedlingen, Försäkringskassan, Länsstyrlsen Skåne, Region Skåne og Skatteverket. 

Øresunddirekt har desuden en pop-filial i Helsingborg, hvor du kan møde personale fra Skatteverket, Arbetsförmedlingen og Försäkringskassan i Helsingborg første mandag i måneden i 2020.

Læs mere om Øresunddirekt i Helsingborg

 

Kons. Virksomhedsansvarlig for aktiviteterne i Øresunddirekts Informationscentret er Malin Dahl, som er ansat af Länsstyrelsen Skåne.

Malin Dahl kan kontaktes på malin.dahl@lansstyrelsen.se eller på +46 (0) 40 17 64 00

 

Læs mere om Øresunddirekt Sverige

Kontakt Øresunddirekts webredaktion i Danmark

Øresunddirekt Danmark består af en webredaktion, der driver webportalerne med online information til borgere og virksomheder. Redaktionens primære opgave er at udvikle og sikre, at informationerne på hjemmesiderne er korrekte og opdaterede.

Ha du spørgsmål til hjemmesiden? Så kan du kontakte webredaktionen ved at sende en mail til redaktionen@oresunddirekt.com

 

Du kan også kontakte nogen af vores medarbejdere direkte:

Erika Persson

Vita Thomsen

Ylva Hansson

Webkonsulent

Mobil: +45 5355 7193

ep@oresunddirekt.com

Webkonsulent

Mobil: +45 5355 7279

vt@oresunddirekt.com

Webkonsulent

Mobil: +45 3134 5784

yh@oresunddirekt.com

Læs mere om Øresunddirekt Danmark

Har du oplevet en grænsehindring mellem Sverige og Danmark?

Hvis du er stødt på et problem, som du mener er en grænsehindring, så kontakt os gerne i Øresunddirekt og fortæl din historie:

Mail: oresunddirekt@lansstyrelsen.se

Telefon: + 46 (0)40 17 64 00

 

Læs mere om Øresunddirekts arbejde med grænsehindringer

Kontakt andre informationstjenster i Norden

Der findes flere gode informationstjenester, som du kan kontakte, hvis du har spørgsmål om andre nordiske grænser.

 

Info Norden – For alle nordiske lande

Info Norden er Nordisk Ministerråds informationstjeneste. Formålet med tjenesten er at gøre det lettere for privatpersoner at bevæge sig i Norden. På Info Nordens hjemmeside kan du læse om, hvilke regler der gælder for dig, der flytter, studerer eller arbejder i de nordiske lande. Du kan også stille spørgsmål til Info Norden via deres online kontaktformular.

 

Besøg Info Nordens hjemmeside

 

Grensetjänsten – Norge/Sverige

Grensetjänsten hjælper privatpersoner og virksomheder, som er på vej til eller fra Sverige. De har kontor i Morokulien, hvor der sidder repræsentanter fra svenske og norske myndigheder, blandt andet Skatteverket og NAV.

 

Besøg Grensetjänstens hjemmeside

 

Nordkalottens Gränstjänst – Sverige/Finland og Finland/Norge

Nordkalottens Gränstjänst hjælper privatpersoner, virksomheder og organisationer, som har brug for information, når de skal krydse landegrænsen mellem Sverige/Finland og Finland/Norge.

 

Besøg Nordkalottens Gränstjänstens hjemmeside

Støttes af