Gratis hjælp og vejledning

Hvis du har behov for yderligere hjælp med blandt andet etablering af din virksomhed på den anden side af Øresund. Du har mulighed for at stille dine spørgsmål til øresundeksperterne. Desuden har du også mulighed for at booke et omkostningsfrit møde med øresundsvejlederne. Og du har naturligvis altid mulighed for at kontakte Øresunddirekt.

Stil spørgsmål til øresundseksperterne

Øresundseksperterne er en gratis service for små og mellemstore virksomheder, der driver virksomhed over Øresund. Her kan du stille spørgsmål om at drive virksomhed over Øresund og få svar fra en øresundsekspert inden for specifikke områder.

Øresundseksperterne er specialister og rådgivere inden for specifikke fagområder, som omkostningsfrit svarer på dine spørgsmål vedrørende at drive virksomhed på den anden side af sundet.

Du vil læse andres virksomheders spørgsmål og Øresundseksperternes svar her på hjemmesiden.

 

Stil dit spørgsmål til øresundeksperterne her

Book tid for digitalt møde med øresundsvejlederne i Øresunddirekt

Vil du tage din virksomhed over sundet? Øresundsvejlederne er en gratis tjeneste for dig med eget firma. Vejlederne arbejder for at bygge "en nemmere vej over sundet for virksomheder" og kan hjælpe med regler og tips, når man gerne vil ansætte personale eller lave business på tværs af Øresund. Målgruppen er mindre og mellemstore virksomheder i Øresundsregionen.

Øresundsvejlederne holder ferie i juli. På grund af ændringer i organisationen hos en central samarbejdspartner har vi i øjeblikket ikke en dato for opstart igen efter sommerferien. 

 

 

Øresundsvejlederne - hvem er det?

Øresundsrådgiverne

Vejlederne består af fire parter, som du normalt kan møde på Øresunddirekts Informationscenter på Hjälmaregatan 3 i Malmø - tirsdage mellem 13.00-15.00:

  • Københavns Erhvervshus
  • Nyföretagarcentrum Öresund
  • Skatteverket på Øresunddirekt
  • Försäkringskassan på Øresunddirekt

 

Sådan booker du tid for et digitalt møde med øresundsvejlederne på Øresunddirekt 

Hvis du vil booke et digitalt møde, skal du registrere dig på Nyföretagarcentrum Öresunds hjemmeside. Observere at Øresundsvejldederne holder ferie i juli.

Book tid for digitalt møde hos Nyföretagarcentrum Öresund

 

 

  1. Klik på den rude, hvor det står "Boka första gången här".
  2. Når du skal til at vælge en ledig tid, skal du scrolle ned, indtil du kommer til rubrikken "Öresundsvägledning". Her kan du se alle datoer og vælge en tid, der passer dig.
  3. Når du har udfyldt formularen, får du tilsendt en mail med bekræftelse på din booking.
  4. Øresundsvejlederne vil herefter sende en invitation til et digitalt Teams-møde. Selvom du ikke har Teams installeret på din computer, får du adgang til systemet via din browser.

Få juridisk rådgivning hos Øresundsadvokaterne

Hvis du og din virksomhed har behov for juridisk hjælp, kan Øresundsadvokaterne hjælpe dig. Foreningen har et stærkt juridisk netværk og består af et team af danske og svenske advokater på tværs af øresundsregionen, der kan tilbyde personlig rådgivning omhandlende dansk-svenske forhold til dig og din virksomhed.

OBS. Det skal dog bemærkes, at Øresundsadvokaterne IKKE er en gratis tjeneste.  

Kontakt Øresundsadvokaterne på deres hjemmeside

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder: