Gratis hjælp og vejledning

Hvis du har behov for yderligere hjælp med blandt andet etablering af din virksomhed på den anden side af Øresund. Du har mulighed for at stille dine spørgsmål til øresundeksperterne. Du har naturligvis altid mulighed for at kontakte Øresunddirekt.

Stil spørgsmål til øresundseksperterne

Øresundseksperterne er en gratis service for små og mellemstore virksomheder, der driver virksomhed over Øresund. Her kan du stille spørgsmål om at drive virksomhed over Øresund og få svar fra en øresundsekspert inden for specifikke områder.

Øresundseksperterne er specialister og rådgivere inden for specifikke fagområder, som omkostningsfrit svarer på dine spørgsmål vedrørende at drive virksomhed på den anden side af sundet.

Du vil læse andres virksomheders spørgsmål og Øresundseksperternes svar her på hjemmesiden.

 

Stil dit spørgsmål til øresundeksperterne her

Stjernemøde  - skræddersyet information til din virksomhed

Hvis du er i tvivl om eksempelvis, hvordan det påvirker dine medarbejdere at flytte din virksomhed fra Danmark til Sverige, hvordan du skal rekruttere medarbejdere fra Sverige til Danmark eller hvordan de svenske regler gælder for din virksomhed. Så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder skræddersyet information alt efter behovet til virksomheden, og vi kan tilpasse informationen til forskellige niveauer i virksomheden, såsom HRafdelingen, ledelsen eller alle medarbejdere. Vi indgår gerne i dialog omkring, hvordan vi bedst kan hjælpe virksomheden afhængigt af informationen. Vi holder gerne oplæg ude i virksomheden eller I vores mødelokaler på Informationscenteret i Malmø.

Vi ser frem til at høre fra dig via mail: oresunddirekt@lansstyrelsen.se. Derefter kan vi sammen finde ud af, hvilket information der vil være relevant for netop din virksomhed.

Få juridisk rådgivning hos Øresundsadvokaterne

Hvis du og din virksomhed har behov for juridisk hjælp, kan Øresundsadvokaterne hjælpe dig. Foreningen har et stærkt juridisk netværk og består af et team af danske og svenske advokater på tværs af øresundsregionen, der kan tilbyde personlig rådgivning omhandlende dansk-svenske forhold til dig og din virksomhed.

OBS. Det skal dog bemærkes, at Øresundsadvokaterne IKKE er en gratis tjeneste.  

Kontakt Øresundsadvokaterne på deres hjemmeside

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder:

Støttes af