Myndigheder

I denne liste giver vi dig en oversigt til de myndigheder, du højst sandsynligt kommer i berøring med, hvis du skal lave business på den anden side af Øresund.
Print

Derfor kan du her finde en liste over relevante myndigheder, der kan hjælpe dig videre. Du er også velkommen til at skrive til Øresunddirektbusiness for mere information

Informationscenter Øresunddirekt

I Øresunddirekt Malmø sidder der repræsentanter fra Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Länsstyrelsen i Skåne og Skatteverket, som kan svare på både danske og svenske Øresundsspørgsmål. 

 

Kontakt Øresunddirekt

Udenrigsministeriet - Eksportrådet

Eksportrådets mål er at skabe afgørende værdi for danske virksomheder i deres internationalisering i Sverige. Rådgiverne løser løbende mange forskellige opgaver for danske virksomheder i Sverige, herunder markeds- og konkurrentanalyser, partner- og kundesøgninger, rekruttering, matchmaking-events samt fælles eksportfremstød m.v. indenfor specifikke brancher.  Kontakt: +46 (0)8 406 75 00 eller stoamb@um.dk

 

Besøg Udensigsministeriets hjemmeside

Verksamt.se

Webportalen Verksamt drives og udvikles af Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Tillväxtverket og Skatteverket. Den retter sig til dig, som har eller vil starte en virksomhed. Verksamt hjælper dig, som starter-, driver- og udvikler virksomhed, med at finde de rigtige kontakter til myndigheder og offentlige organisationer.

 

Gå til verksamt.se

Försäkringskassan

Information om social sikring, sociale ydelser, pension m.m. Du kan møde repræsentanter fra Försäkringskassan på Øresunddirekt i Malmø på alle hverdage. Du kan også finde mere information derom her på siden.

 

Gå til forsäkringskassan.se

Skatteverket

Information om virksomhedbeskatning og moms. Du kan møde repræsentanter fra Skatteverket på Øresunddirekt i Malmø på alle hverdage. Du kan også finde mere information derom her på siden.

 

Gå til skatteverket.se

Fandt du denne information relevant?

Kan du uddybe dit svar?

Tak for dit svar.

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder:

Støttes af