Rekruttering i Sverige

Vi har samlet en række centrale aktører (både offentlige og private), der kan hjælpe din virksomhed med at rekruttere svenske medarbejdere.

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt i Malmø informerer dig om rekrutteringsprocessen i Sverige og hjælper dig med relevante kontakter. Desuden stiller Arbetsförmedlingen (omkostningsfrit) lokaler og rekrutteringshjælp til rådighed, hvis du vil gennemføre jobinterviews med svenske jobsøgende.

Kontakt Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt i Malmø: Telefon +46 (0)40- 17 64 00

Adresse: Hjälmaregatan 3, 211 18 Malmö 

Monster

Monster i Øresundsregionen. Monsters rekrutteringssites i Øresundsregionen har hver måned mere end 200.000 unikke besøgere, og mere end 180.000 kandidater har valgt at oprette sit CV hos Monster alene i Øresundsregionen. Så uanset om du leder efter de rette kandidater, eller søger et job, er Monster et godt valg. Ring + 46 (0)8 506 523 00 for at få mere information.

Jobbsafari

Dette er Sveriges svar på Jobindex med over 15.000 CV'er at søge iblandt og ca. 75.000 jobs. Her er således mange forskellige tilbud til virksomheder. Kontakt +46-(0)771-599 599

LinkedIn

Mange svenske virksomheder bruger idag det sociale netværk LinkedIn til at finde nye medarbejdere. Dette gælder især inden for områder som IT, marketing og kommunikation, ledelse, projektledelse, administration etc.

Randstad

Randstad tilbyder rekruttering og udlejning af personale. Randstad kan hjælpe med hele eller dele af rekrutteringsprocessen som f.eks. personligheds- og færdighedstester, udvalg af CV, second opinion-vurderinger, research, interviewteknik og baggrundskontrol. Randstad har kontor i både Malmö og Helsingborg. Kontakt Malmö eller Helsingborg.

Academic Work

Rekruttering og udlejning af personale. Arbejder også med hele - eller dele af rekrutteringsprocessen. Academic Work arbejder især inden for følgende kompetenceområder: IT, Markedsføring, Salg, Kundeservice, Administration, Teknik, Økonomi, HR, Jura, Lager og Industri. Kontakt Academic Work ved at udfylde deres online formular.

Manpower

Hjælper med rekruttering af personale, teams - for korte perioder eller som en langsigtet løsning, inden for en bred vifte af områder. Gratis stillingsopslag for virksomheder på manpower.se. Manpower har flere kontorer i Skåne, bland andet i Malmö, Helsingborg og Kristianstad. Kontakt +46 (0)771-55 99 10

HR On Demand

Vores tjenester omfatter hele personaleområdet, og vi agerer som virksomheders HR-partner i Sverige. Vi tilbyder rådgivning og fuldstændige rekrutteringer i en transparent proces, som sikrer indblik - præcis som i en in-house HR-afdeling.
Vi har stor indsigt i det svenske arbejdsmarked og i de netværk, der er relevante ved etablering i Sverige. Kontakt os på tfl +46 (0)10-20 99 200 eller mail info@hrondemand.se.

Badenoch & Clark

Badenoch & Clark er specialister i rekruttering og headhunting på tværs af forretningsområder og brancher. Med afdelinger i både Danmark og Sverige kan Badenoch & Clark hjælpe virksomheder i Øresundregionen med at finde de bedste kandidater til jobbet.

Hartmanns

Hos konsulenthuset Hartmanns får I adgang til et bredt udbud af rekrutteringstjenester og kvalificerede kandidater samt et team af de dygtigste rekrutteringskonsulenter i Øresundsregionen

 

Der er naturligvis mange flere rekrutteringsfirmaer i Skåne. Hvis du prøver at skrive "rekryteringsfirma skåne" på google.se, får du mangle flere forslag; måske nogle der passer endnu bedre til netop dit rekrutteringsbehov.