Rekruttering i Sverige

Seneste opdateret 08-05-2019
Her har vi samlet nogle nyttige links som kan hjælpe dig videre i din jagt på information om rekruttering i Sverige
Print

Vi har samlet en række centrale aktører (både offentlige og private), der kan hjælpe din virksomhed med at rekruttere svenske medarbejdere.

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt i Malmø informerer dig om rekrutteringsprocessen i Sverige og hjælper dig med relevante kontakter. Desuden stiller Arbetsförmedlingen (omkostningsfrit) lokaler og rekrutteringshjælp til rådighed, hvis du vil gennemføre jobinterviews med svenske jobsøgende.

Kontakt Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt i Malmø: Telefon +46 (0)40- 17 64 00

Adresse: Hjälmaregatan 3, 211 18 Malmö 

 

Jobbsafari

Dette er Sveriges svar på Jobindex med over 15.000 CV'er at søge iblandt og ca. 75.000 jobs. Her er således mange forskellige tilbud til virksomheder. Kontakt +46-(0)771-599 599

Gå til Jobbsafari

LinkedIn

Mange svenske virksomheder bruger idag det sociale netværk LinkedIn til at finde nye medarbejdere. Dette gælder især inden for områder som IT, marketing og kommunikation, ledelse, projektledelse, administration etc.

Gå til LinkedIn

Randstad

Randstad tilbyder rekruttering og udlejning af personale. Randstad kan hjælpe med hele eller dele af rekrutteringsprocessen som f.eks. personligheds- og færdighedstester, udvalg af CV, second opinion-vurderinger, research, interviewteknik og baggrundskontrol. Randstad har kontor i både Malmö og Helsingborg.

Gå til Ranstad

Academic Work

Rekruttering og udlejning af personale. Arbejder også med hele - eller dele af rekrutteringsprocessen. Academic Work arbejder især inden for følgende kompetenceområder: IT, Markedsføring, Salg, Kundeservice, Administration, Teknik, Økonomi, HR, Jura, Lager og Industri. Kontakt Academic Work ved at udfylde deres online formular.

Gå til Academic Work

Gå direkte til deres online formular

Manpower

Hjælper med rekruttering af personale, teams - for korte perioder eller som en langsigtet løsning, inden for en bred vifte af områder. Gratis stillingsopslag for virksomheder på manpower.se. Manpower har flere kontorer i Skåne, bland andet i Malmö, Helsingborg og Kristianstad. Kontakt +46 (0)771-55 99 10

Gå til Manpower

HR On Demand

Vores tjenester omfatter hele personaleområdet, og vi agerer som virksomheders HR-partner i Sverige. Vi tilbyder rådgivning og fuldstændige rekrutteringer i en transparent proces, som sikrer indblik - præcis som i en in-house HR-afdeling.
Vi har stor indsigt i det svenske arbejdsmarked og i de netværk, der er relevante ved etablering i Sverige. Kontakt os på tfl +46 (0)10-20 99 200 eller mail info@hrondemand.se.

Gå til HR On Demand

Badenoch & Clark

Badenoch & Clark er specialister i rekruttering og headhunting på tværs af forretningsområder og brancher. Med afdelinger i både Danmark og Sverige kan Badenoch & Clark hjælpe virksomheder i Øresundregionen med at finde de bedste kandidater til jobbet.

Gå til Badenoch & Clark

Hartmanns

Hos konsulenthuset Hartmanns får I adgang til et bredt udbud af rekrutteringstjenester og kvalificerede kandidater samt et team af de dygtigste rekrutteringskonsulenter i Øresundsregionen

Gå til Hartmanns

Der er naturligvis mange flere rekrutteringsfirmaer i Skåne. Hvis du prøver at skrive "rekryteringsfirma skåne" på google.se, får du mangle flere forslag; måske nogle der passer endnu bedre til netop dit rekrutteringsbehov.

Fandt du denne information relevant?

Kan du uddybe dit svar?

Tak for dit svar.

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder:

Støttes af