1. Hvor finder man svenske medarbejdere?

Rekrutteringskanaler

Når arbejdsgivere og potentielle ansatte skal finde hinanden i Sverige, sker det både via private jobportaler, det officielle svenske jobcenter Arbetsförmedlingen, jobannoncer og rekrutteringsbureauer. Det er også gennem disse kanaler, du som dansk virksomhed kan finde dine nye svenske ansatte. Via de forskellige portaler har du mulighed for at nå rigtig mange jobsøgende for relativt få penge.

Opsøgende aktiviteter betaler sig

I Sverige er det ikke lige så almindeligt at sende uopfordrede ansøgninger som i Danmark, så det kan godt betale sig at være opsøgende i forhold til jobmesser, uddannelsesmesser og lignende.

Sociale medier

LinkedIn og Facebook bruges mere og mere i jobsøgningssammenhænge - især inden for områder som business, marketing, kommunikation og nye medier. 

Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt

Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt i Malmø informerer dig om rekrutteringsprocessen i Sverige og hjælper dig med relevante kontakter. Desuden stiller Arbetsförmedlingen (omkostningsfrit) lokaler og rekrutteringshjælp til rådighed, hvis du vil gennemføre jobinterviews med svenske jobsøgende.

Kontakt Arbetsförmedlingen

Du finder Arbetsförmedlingen på Informationscentret Øresunddirekt, Hjälmaregatan 3 i Malmø.