Vælg virksomhedsform i Sverige

For at din etablering i Sverige skal blive en succes, er det naturligvis vigtigt, at du har en god forretningside, og at der er et marked for dine varer eller tjenesteydelser. Det er imidlertid også vigtigt, at du vælger den rigtige virksomhedsform i Sverige.
Print

Valg af virksomhedsform

I Sverige er der, ligesom i Danmark, forskellige mulige virksomhedsformer at vælge mellem. Forskellene ligger blandt andet i forhold som: antal ejere, hæftelse, bestyrelsesforhold og krav om indskud.

Det er ikke muligt at give et entydigt svar på, hvilken virksomhedsform man skal etablere sig med. Men hos Bolagsverket, der svarer til Erhvervsstyrelsen i Danmark, kan du få et overblik over, hvilke muligheder der findes, og hvilke forskellige former de har. Det er også muligt at få hjælp til at vælge virksomhedsform.

 

På verksamt.se kan du læse om forskellige virksomhedstyper, og hvordan de fungerer. 

 

Læs om virksomhedsformer på verksamt.se

 

Fandt du denne information relevant?

Kan du uddybe dit svar?

Tak for dit svar.

Guide – når du skal etablere din virksomhed i Sverige

Der er mange ting at tage højde for, når du vil etablere en virksomhed i et andet land. 

Bubobubo har fundet en niche på begge sider af sundet

Bubobubo hjælper både svenske og danske virksomheder med at optimere deres indkøbs- og faktureringsproces. På begge sider af Sundet har man fået øjnene op for, at der er rigtig mange penge at hente ved at gøre tingene digitalt og udnytte den viden, man allerede har.

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder: