Malin Dahl bliver virksomhedsansvarlig for Øresunddirekt Sverige

D. 04-02-2021
Det står nu klart, at det bliver Malin Dahl som tiltræder som virksomhedsansvarlig for Øresunddirekt Sverige og Informationscentret i Malmø.
Print

Malin Dahl: ny virksomhedsansvarlig for Øresunddirekt Sverige

Malin Dahl har haft stillingen som konstitueret virksomhedsansvarlig siden den 1. september 2020. Malin har derfor et godt kendskab til organisationen, da hun desuden siden 2015 har været Arbejdsförmedlingens kontaktperson på Øresunddirekt. 

 

- Øresunddirekt yder en vigtig service og det er virkeligt spændende at få lov til at være med og lede virksomheden fremover. Udfordringerne for grænsearbejdere og virksomheder, der drives over sundet, har været ekstremt mange det seneste år, hvilket har gjort, at behovet for den grænseregionale informationstjeneste aldrig har været større. Under pandemien har vi ikke kunne tage imod fysiske besøg på centeret, så vi længes selvfølgelig efter at kunne åbne dørene igen og møde vores kunder. Året der er gået, har givet os anledning til at fundere over vores kontaktveje, og fremover vil vi undersøge, hvordan vi kan komplimentere vores allerede eksisterende kontaktkanaler med mere digital teknologi, fortæller Malin om nogle af fremtidens opgaver. 

 

Malin erstatter Sandra Forsén, som efterlod stillingen som virksomhedsansvarlig for Øresunddirekt Sverige i august 2020. 

 

Kontaktoplysninger Malin Dahl:

E-mail: malin.dahl@lansstyrelsen.se

Telefon: 010-2241328 

Støttes af