Få hjælp til at drive din virksomhed over Øresund

D. 11-04-2024
Hvis du driver virksomhed på tværs af Øresund, eller har et ønske om at skalere og etablere din virksomhed på den anden side af Øresund, så er Øresunddirektbusiness din kanal til viden og vejledning. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med din virksomhed.
Print

Vidensbank med guides, tjeklister, inspiration og meget mere

Først og fremmest er Øresunddirektbusiness en platform spækket med relevant viden til dig, som driver eller har et ønske om at drive virksomhed på tværs af Øresund. Hjemmesiden er situationsbaseret, sådan at indholdet er tilpasset hvor i processen du er, hvad end du går med tankerne om at etablere din virksomhed i Sverige, allerede er i gang, eller om du skal afvikle din virksomhed.

På Øresunddirektbusiness finder du guides og vejledninger om bl.a. skatteforhold for virksomheder og ansatte, rekruttering, regler for distancearbejde og meget mere. Du finder desuden en masse inspiration i vores case-artikler med virksomheder, der har haft succes med at drive deres virksomhed på tværs af Øresund.

Stil dine spørgsmål direkte til en øresundsekspert

Selvom Danmark og Sverige har meget til fælles, er der mange regler og love, som adskiller sig. Vi har teamet op med en række øresundseksperter fra både Danmark og Sverige, som til dagligt yder juridisk rådgivning til virksomheder i Øresundsregionen. På Øresunddirektbusiness kan du stille spørgsmål direkte til vores eksperter og få svar.

 

Stil et spørgsmål til øresundseksperterne og se eksempler på tidligere spørgsmål

 

Book tid til gratis vejledning hos øresundsvejlederne i Øresunddirekt

Hvis du vil tage din virksomhed over sundet, er øresundsvejlederne hos Øresunddirekt et godt startsted. Øresundsvejlederne kan hjælpe dig med regler og tips til at ansætte personale eller lave business på tværs af Øresund.

Øresundsvejledningen hjælper bl.a. med:

  • Tips til, hvordan du bedst muligt driver forretning på tværs af Øresund
  • Råd til at undvige faldgruber og problemer
  • Vejledning til myndigheder mm.

På Øresunddirektbusiness kan du booke tid til et gratis online møde med øresundsvejlederne.

 

Læs mere om øresundsvejledningen her

 

Du kan desuden tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi hver anden måned samler relevante artikler, guides og nyheder til dig, der driver virksomhed på tværs af Øresund.

 

Tilmeld dig Øresunddirektbusiness' nyhedsbrev her

 

Støttes af