Rekruttering i Sverige

Seneste opdateret 11-01-2024
Her har vi samlet nogle nyttige links, som kan hjælpe dig videre i din jagt på information om rekruttering i Sverige.
Print

Forneden har vi samlet en liste over en række centrale aktører (både offentlige og private), der kan hjælpe din virksomhed med at rekruttere svenske medarbejdere.

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt i Malmø informerer dig om rekrutteringsprocessen i Sverige og hjælper dig med relevante kontakter. Desuden kan Arbetsförmedlingen (omkostningsfrit) stille lokaler og rekrutteringshjælp til rådighed, hvis du vil gennemføre jobinterviews med svenske jobsøgende.

Mød Arbetsförmedlingens reprænsentanter på Øresunddirekts Informationscenter i Malmø.

 

Læs mere om, hvordan Øresunddirekt kan hjælpe dig

 

Kontakt Øresunddirekt og Arbetsförmedlingen

Jobbsafari (Blocket)

Jobbsafari er Sveriges svar på Jobindex. Jobbsafari er ejet af svenske Blocket, og er Sveriges største kommercielle jobaktør med ca. 500.000 aktive besøgende hver uge. Her er således mange forskellige tilbud til virksomheder.

 

Gå til Jobbsafari

LinkedIn

Mange svenske virksomheder bruger i dag det sociale netværk LinkedIn til at finde nye medarbejdere. Dette gælder især inden for områder som IT, marketing og kommunikation, ledelse, projektledelse, administration etc.

LinkedIn giver bl.a. mulighed for at slå jobopslag op og rekruttere medarbejdere.

 

Gå til LinkedIn

Randstad

Randstad tilbyder rekruttering og udlejning af personale. Randstad kan hjælpe med hele eller dele af rekrutteringsprocessen som f.eks. personligheds- og færdighedstester, udvalg af CV, second opinion-vurderinger, research, interviewteknik og baggrundskontrol. Randstad har kontor i både Malmö og Helsingborg.

 

Gå til Ranstad

Academic Work

Rekruttering og udlejning af personale. Arbejder også med hele - eller dele af rekrutteringsprocessen. Academic Work arbejder især inden for følgende kompetenceområder: IT, Markedsføring, Salg, Kundeservice, Administration, Teknik, Økonomi, HR, Jura, Lager og Industri.

Kontakt Academic Work ved at udfylde deres online formular.

 

Gå til Academic Work

 

Gå direkte til deres online formular

Manpower

Manpower hjælper med rekruttering af personale, teams - for korte perioder eller som en langsigtet løsning, inden for en bred vifte af områder. Du kan oprette gratis stillingsopslag for virksomheder på manpower.se. Manpower har flere kontorer i Skåne, bland andet i Malmö, Helsingborg og Kristianstad.

 

Gå til Manpower

HR On Demand

HR On Demands tjenester omfatter hele personaleområdet, og de agerer som virksomheders HR-partner i Sverige. De tilbyder rådgivning og fuldstændige rekrutteringer i en transparent proces, som sikrer indblik - præcis som i en in-house HR-afdeling.
De har stor indsigt i det svenske arbejdsmarked og i de netværk, der er relevante ved etablering i Sverige.

 

Gå til HR On Demand

Badenoch & Clark

Badenoch & Clark er specialister i rekruttering og headhunting på tværs af forretningsområder og brancher. Med afdelinger i både Danmark og Sverige kan Badenoch & Clark hjælpe virksomheder i Øresundregionen med at finde de bedste kandidater til jobbet.

 

Gå til Badenoch & Clark

Hartmanns

Hos konsulenthuset Hartmanns får I adgang til et bredt udbud af rekrutteringstjenester og kvalificerede kandidater samt et team af de dygtigste rekrutteringskonsulenter i Øresundsregionen

 

Gå til Hartmanns

Der er naturligvis mange flere rekrutteringsfirmaer i Skåne. Hvis du prøver at søge efter "rekryteringsfirma Skåne" på google, får du en række forslag, som måske passer endnu bedre til netop dit rekrutteringsbehov.

Fandt du denne information relevant?

Vil du uddybe dit svar?

Tak for dit svar.

Når du skal rekruttere medarbejdere fra Sverige

Der er en række ting, man bør tage højde for, når man vil rekruttere en ny medarbejder fra Sverige.

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder:

Støttes af