Øresundseksperten Ann-Sofie Johansson guider sikkert din virksomhed over sundet til Sverige

D. 03-03-2023
Siden 2015 har Ann-Sofie Johansson assisteret danske virksomheder med at etablere sig i Sverige. I dag arbejder hun som regnskabskonsulent og account manager hos Aspia, hvor man dagligt rådgiver en lang række af danske virksomheder inden for forskellige brancher med bogføring, løn, HR, interim rådgivning, skatterådgivning og årlige ydelser.
Print

Det er en lang liste af forskellige virksomheder som Ann-Sofie Johansson hjælper. Fra konsulentvirksomheder, byggefirmaer og salgsafdelinger af danskledede virksomheder, for bare at nævne nogle få. Og fra små til store virksomheder fra vidt forskellige brancher, med hver deres individuelle behov, hjælper hun dem alle sammen med at forstå forskellene på de danske og svenske regler.

Adspurgt om hvilke områder hun gerne vil fremhæve som problematiske for danske virksomheder, svarer hun:

Det er især momsregler, forskellene mellem danske og svenske personaleomkostninger og ansættelsesaftaler, fradragsret for diverse omkostninger og forfaldsdatoer for angivelser og anden indsendelse af statistik, hvor vi virkelig kan se, at danske virksomheder bliver udfordret.

Hun råder derfor altid danske virksomheder, der ønsker at etablere sig i Sverige, til at søge hjælp hos en regnskabskonsulent. Det fordi, at du som virksomhed ellers risikerer at håndterer den udgående moms forkert, hvilket kan medføre skattetillæg.

Aspia er en førende samarbejdspartner, som rådgiver iværksættere og virksomhedsejere med regnskab, løn, HR, skat og virksomhedsrådgivning. Virksomheden har den dag i dag cirka 1.200 medarbejdere fordelt på cirka 55 kontorer i Sverige og tilstedeværelse i alle de nordiske lande.

 

Stil et spørgsmål til Ann-Sofie

 

Støttes af