Et varmt velkommen til vores nye samarbejdspartner Københavns Kommune

D. 18-01-2023
Vi har glædet os til at dele nyheden om, at Københavns Kommune fra 2023 er med ombord som endnu en samarbejdspartner og financier til Øresunddirekt.
Print

Sammen om et integreret arbejdsmarked i Greater Copenhagen 

”Københavns Kommune har været højt på vores ønskeliste over samarbejdspartnere i mange år, og derfor er vi også særligt glade og stolte over, at det lykkedes”, fortæller sekretariatsleder i Øresunddirekt Danmark, Ylva Hansson. Københavns Kommune har indgået en toårig samarbejdsaftale og skal sidde med i Øresunddirekts styregruppe samt bidrage med økonomisk finansiering. 

Samarbejdet betyder, at Øresunddirekt fremover har endnu en markant spiller med stor indflydelse i regionen repræsenteret i styregruppen, som samarbejder om de fælles ambitioner for Øresundsregionen. 

Københavns Kommune er en vigtig stemme i arbejdet for at fremme et bedre integreret arbejdsmarked i Greater Copenhagen, og I Øresunddirekt ser vi frem til at samle styregruppen igen og introducere Københavns Kommune til resten af vores samarbejdspartnere, som alle deltager for at fremme og forbedre Øresundsregionen. 

Med Københavns Kommune med ombord vil vi hos Øresunddirekt indlede 2023 med flere spændende projekter i sigte og endnu bedre muligheder for at fremme et integreret arbejdsmarked i Øresundsregionen. 

 

Læs mere om Øresunddirekts arbejde

Velkommen til Øresunddirekt­business

Øresunddirekt er en informationstjeneste, som siden år 2000 har formidlet offentlig information fra myndigheder til svenske og danske privatpersoner samt virksomheder på tværs af Øresund.

Støttes af