Markedsinformation i Sverige

Seneste opdateret 11-01-2024
Tag tid til at undersøge din branche, inden du kaster dig ud på det svenske marked. Der findes mange organisationer, der er klar til at hjælpe dig. Du finder nogle af dem her.
Print

Forneden finder du en liste over relevante organisationer, der kan hjælpe dig og din virksomhed med at skaffe markedsinformation om Sverige og Øresundregionen. Du er også velkommen til at skrive til Øresunddirekt for mere information.

Udenrigsministeriet: Eksportrådet (The Trade Council)

Udenrigsministeriets eksportråd (The Trade Council) kan fremskaffe markedsoplysninger om eksempelvis mulige kunder, partnere og konkurrenter, prisforhold og lovgivning m.v. TC's rådgivning tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov, ressourcer, udviklingspotentiale og erfaring med eksport og det svenske marked.

 

Læs mere om Udenrigsministeriets eksportråd

Business Sweden - Invest in Sweden

Invest in Sweden assisterer udenlandske virksomheder, der vil etablere sig i Sverige. De tilbyder etableringsrådgivning, markedsinformation, samt hjælp til placering i Sverige.

Kontakt Invest In Sweden på tlf: +46 8 588 660 00

 

Gå til Business Sweden - Invest in Swedens hjemmeside

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network er Europa-Kommissionens informations- og rådgivningsnetværk for små og mellemstore virksomheder. De har kontorer i både Sverige og Danmark, og kan hjælpe din virksomhed med: 1) information og rådgivning om eksportmuligheder, 2) at finde udenlandske samarbejdspartnere (leverandører, distributører, teknologiske samarbejdspartnere osv.) samt 3) besvarelse af spørgsmål om EU.

 

Gå til Enterprise Europe Network

Copenhagen Business School - Erhvervsservice

CBS har en erhvervsservice ved CBS Bibliotek, der bl.a. kan skaffe markedsoplysninger, artikler samt levere materialer fra bibliotekets egne omfattende samlinger. Alle opgaver behandles fortroligt.

 

Gå til Copenhagen Business School - Erhvervsservice

SAXIS

At skulle starte en virksomhed op fra bunden i et andet land, kan være ekstremt tidskrævende og ikke mindst dyrt. Det kan derfor være værd at købe en eksisterende virksomhed, der allerede har netværk, leverandører, samarbejdspartnere og kunder.

SAXIS har virksomheder til salg i Sverige og arbejder med at bygge bro mellem erhvervsdrivende i de to lande der gerne vil købe eller sælge virksomheder af hinanden. SAXIS kan hjælpe med juridiske dokumenter, køber søgning, at finde den rette virksomhedsmægler eller finde den bedste investering for dig.

Kontakt SAXIS på 33 60 29 29 eller på mail: info@saxis.dk.

 

Gå til SAXIS

Patent- och Registreringsverket

Står for varemærkeansøgninger og patentbeskyttelse både i Sverige og i udlandet.

 

Gå til Patent- och Registreringsverket

Länsstyrelsen i Skåne

Länsstyrelsen i Skåne kan informere om konkurrencespørgsmål etc. 

 

Gå til Länsstyrelsen i Skåne

Statistiska Centralbyrån, SCB

Statistiska Centralbyrån (SCB) er det svenske modstykke til Danmarks Statistik.

 

Gå til Statistiska Centralbyrån, SCB

Bibliotekernes Företagsservice (Erhvervsservice)

På hovedbiblioteket i Malmö finder du "Företagsservice" (Erhvervsservice). Her har du mulighed for at lave en enkel markedsundersøgelse, finde lister med kontaktoplysninger over potentielle kunder og finde eksport- og importkontakter.

"Företagsservice" arbejder i netværk med lokale og regionale organisationer og rådgivere, der kan hjælpe dig, der er selvstændig erhvervsdrivende. Det betyder konkret, at Företagsservice kan sætte dig i forbindelse med den rette organisation eller person inden for dit område.

Fandt du denne information relevant?

Vil du uddybe dit svar?

Tak for dit svar.

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder:

Guide – når du skal etablere din virksomhed i Sverige

Der er mange ting at tage højde for, når du vil etablere en virksomhed i et andet land. 

StoryHunts digitale fortællinger er nået til Sverige

Danske StoryHunts interaktive podcasts er kommet til Sverige, bl.a. via en aftale med verdens største e-sports-organisation. Læs historien om, hvordan man som dansk start-up tager turen over sundet til Sverige.

Støttes af