Finansiering

Seneste opdateret 11-01-2024
God rådgivning er vigtig for en virksomhed, der vil etablere sig i et andet land. Her finder du en liste over relevante myndigheder, rådgivere og organisationer som kan hjælpe dig videre.
Print

Forneden kan du finde en liste over relevante organisationer og forløb, der kan hjælpe dig med finansiering ved etablering i Sverige. Du er også velkommen til at skrive til Øresunddirektbusiness for mere information.

Danske Bank

Danske Bank er en af Nordens ledende finanskoncerner, som servicerer en væsentlig del af erhvervssegmentet. Bankens cash managment-løsning dækker hele Østersøregionen, og derudover bruger de det samme online banking system i alle lande, hvilket gør det muligt for dig at udføre alle dine bankforretninger i ét system fra samme sted.

Kontakt Danske Bank på telefon +45 45 14 00 00

 

Gå til Danske Bank

Nordea

Nordea tilbyder cash management-løsninger i bland andet Norden, Baltikum og Polen. Nordeas netbank-løsning sikrer, at du kan gennemføre bankforretninger online på tværs af landegrænserne.

Kontakt Nordea på telefon: +45-70 33 44 44 eller via deres Corporate Netbank: +45-70 33 65 00

 

Gå til Nordea

The Trade Council på den danske ambassade

En rådgiver med et indgående kendskab til det svenske marked kan være altafgørende for din virksomheds eksportsucces. The Trade Councils agerer strategisk partner for danske virksomheder, der ønsker at etablere sig på det svenske marked og tilbyder din virksomhed støtte og rådgivning. Ydelserne er underlagt Udenrigsministeriets betalingsordning.

 

Gå til The Trade Council i Sverige

DanBAN

Danish Business Angels (DanBAN) er Danmarks største investor netværk med en række aktive investorer samt en partnerkreds bestående af finansielle virksomheder, revisionsfirmaer, advokatvirksomheder og innovationsmiljøer. DanBANs medlemmer finansierer bl.a. opstartsvirksomheder (også højteknologiske), der vil udvide forretningsområdet til Sverige.

 

Gå til DanBAN

ALMI Företagspartner

ALMI Företagspartner har som mål, at flere innovative ideer bliver kommercialiseret med succes; at flere livskraftige virksomheder startes og udvikles, samt at flere virksomheder øger sin konkurrenceevne og oplever tilvækst. ALMI tilbyder finansiering og rådgivning.

 

Gå til ALMI

Fandt du denne information relevant?

Vil du uddybe dit svar?

Tak for dit svar.

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder:

Guide – når du skal etablere din virksomhed i Sverige

Der er mange ting at tage højde for, når du vil etablere en virksomhed i et andet land. 

StoryHunts digitale fortællinger er nået til Sverige

Danske StoryHunts interaktive podcasts er kommet til Sverige, bl.a. via en aftale med verdens største e-sports-organisation. Læs historien om, hvordan man som dansk start-up tager turen over sundet til Sverige.

Støttes af