Etablering i Sverige

Seneste opdateret 11-01-2024
Øresunddirektbusiness kan svare på mange almindelige spørgsmål. Men har din virksomhed brug for yderligere oplysninger omkring at etablere virksomhed i Sverige, finder du nogle gode links her.
Print

Forneden finder du en liste over relevante organisationer, der kan hjælpe dig og din virksomhed med at etablere jer i Sverige og Øresundregionen. Du er også velkommen til at skrive til Øresunddirekt for mere information.

Udenrigsministeriet: Eksportråd (The Trade Council)

Udenrigsministeriets eksportråd (The Trade Council) kan bistå med al nødvendig rådgivning i forbindelse med etablering - fx stiftelse af datterselskab, rekruttering af medarbejdere m.v. Derudover udarbejder de markedsanalyser, der er skræddersyet til den enkelte virksomheds behov. Disse kan f.eks. indeholde en gennemgang af konkurrenter, prisforhold, lovgivningsmæssige krav, vurdering af kundegrundlaget, identifikation af afsætningskanaler og samarbejdspartnere.

 

Læs mere om The Trade Council og Udenrigsministeriet

 

Find kontaktoplysninger til The Trade Council

Näringslivsavdelningen i Malmö

Näringslivsavdelningen i Malmø kan hjælpe dig med at skabe de relevante kontakter til de lokale og regionale leverandører og servicevirksomheder i Malmø. Näringslivsavdelingen tilbyder information og vejledning, hvis du ønsker at starte en virksomhed i Malmø, samt giver dig relevant og målrettet information om Malmøs erhvervsliv.

 

Læs mere om Näringslivsavdelningen i Malmö

Näringslivsavdelningen i Lund

Näringslivsavdelningen i Lund arbejder for at stimulere entreprenørskab og nye virksomheder i Lund Kommune.

 

Læs mere om Näringslivsavdelningen i Lund

ALMI Företagspartner

ALMI Företagspartner har som mål, at flere innovative ideer bliver kommercialiseret med succes, at flere livskraftige virksomheder startes og udvikles, samt at flere virksomheder øger sin konkurrenceevne og oplever tilvækst. ALMI tilbyder finansiering og rådgivning.

 

Læs mere om ALMI Företagspartner

Verksamt.se

Webportalen Verksamt.se drives og udvikles af de svenske myndigheder Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Tillväxtverket og Skatteverket. Den henvender sig til dig, som har eller vil starte en virksomhed i Sverige. Verksamt hjælper dig, som starter, driver og udvikler virksomhed, med at finde de rigtige kontakter til myndigheder og offentlige organisationer.

 

Læs mere om Verksamt.se

Business Sweden

Business Sweden assisterer udenlandske virksomheder, der vil etablere sig i Sverige. De tilbyder etableringsrådgivning, markedsinformation samt hjælp til placering i Sverige.

 

Kontakt Business Sweden på tlf: +46 8 588 660 00.

 

Læs mere om Business Sweden

Invest in Skåne - en del af Business Region Skåne

Invest in Skåne er en del af markedskoncernen Business Region Skåne, og har til opgave at tiltrække udenlandske investreringer til Skåne samt at fremme skånske virksomheders eksport og internationalisering. Organisationen tilbyder gratis rådgivning og støtte til udenlanske virksomheder, der ønsker at etablere sig i Skåne. Derudover gives der rådgivning og støtte til skånske virksomheder, der er klar til at tage skridtet og træde ind på det internationale marked. 

 

Læs mere om Invest in Skåne

SAXIS

At skulle starte en virksomhed op fra bunden i et andet land, kan være ekstremt tidskrævende og ikke mindst dyrt. Det kan derfor være værd at købe en eksisterende virksomhed, der allerede har netværk, leverandører, samarbejdspartnere og kunder.

Saxis har virksomheder til salg i Sverige og arbejder med at bygge bro mellem erhvervsdrivende i de to lande der gerne vil købe eller sælge virksomheder af hinanden. Saxiskan hjælpe med juridiske dokumenter, køber søgning, at finde den rette virksomhedsmægler eller finde den bedste investering for dig.

Kontakt Saxis på telefon 33 60 29 29 eller på mail info@saxis.dk

 

Læs mere om SAXIS

Europa-Kommissionens portal til erhvervslivet

Her er der praktiske oplysninger på flere sprog og offentlige tjenester på nettet for virksomheder, der ønsker at gøre forretning i andre EU-lande. Oplysningerne er udarbejdet i samarbejde mellem Europa-Kommissionen og de nationale myndigheder.

 

Læs mere om Europa-Kommissionens portal til erhvervslivet

Fandt du denne information relevant?

Vil du uddybe dit svar?

Tak for dit svar.

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder:

Guide – når du skal etablere din virksomhed i Sverige

Der er mange ting at tage højde for, når du vil etablere en virksomhed i et andet land. 

Bonzer så mulighed for digital vækst i Sverige

Dansopstartede Bonzer tog i 2021 første skridt på vejen mod en internationalisering ved at åbne kontor i Sverige. Hør mere om tankerne bag Bonzers svenske ekspansion og få gode råd til at lykkes på det svenske marked.

Støttes af