Brancheorganisationer og netværk

Seneste opdateret 11-01-2024
Lige som i Danmark, findes der i Sverige mange brancheorganisationer og netværk for dig, som har en virksomhed. Vi har lavet en liste med links til både danske og svenske brancheorganisationer og netværk her.
Print

Forneden finder du en liste over relevante brancheorganisationer og netværk, der kan hjælpe dig med forretning i Øresundsregionen. Du er også velkommen til at skrive til Øresunddirekt for mere information.

Föreningen Svenskt Näringsliv

Svenskt Näringsliv er virksomhedernes repræsentant i Sverige. Deres opgave er, at øge forståelsen for erhvervslivet og de arbejder for, at alle virksomheder i Sverige skal have de mest optimale betingelser for deres arbejde og vækst. Svenskt Näringsliv repræsenterer 60.000 små, mellemstore og store virksomheder. Disse er organiseret i 48 industri- og arbejdsgiverforbund.  

 

Gå til Föreningen Svenskt Näringsliv

Dansk Byggeri

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation for omkring 6.700 virksomheder inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Medlemsvirksomhederne beskæftiger ca. 120.000 medarbejdere. Dansk Byggeris medlemmer skal kunne udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for beskæftigelsen, konkurrenceevnen og indtjeningen. Dansk Byggeris vigtigste opgaver er derfor at sikre overenskomster, yde service, øve politisk indflydelse og deltage i den politiske debat.

 

Gå til Dansk Byggeri

Dansk Industri

Dansk Industri (DI) er erhvervslivets organisation for ca. 19.500 medlemsvirksomheder. DI arbejder bl.a. med at skabe de bedst mulige vilkår for erhvervslivet, og med at forbedre virksomhedernes rammevilkår på områder som arbejdskraft, skat, klima og integration. DI forhandler også de største kollektive overenskomster på det danske arbejdsmarked.

 

Gå til Dansk Industri

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation for fremtidens erhverv. De repræsenterer omkring 18.000 medlemsvirksomheder og mere end 100 brancheorganisationer inden for handel og rådgivning, oplevelse, transport og service. Det er Dansk Erhvervs mission at gøre det attraktivt at drive erhvervsvirksomhed i Danmark.

 

Gå til Dansk Erhverv

Medicon Valley

Medicon Valley er en fælles organisation for medicobranchen, som vil fremme forskningsprojekter og netværkssamarbejde på tværs af Sundet.

 

Gå til Medicon Valley

Handelskammaren

Handelskammeren er en privat organisation, som varetager sydsvenske virksomheders interesser. Handelskammaren forsøger at forbedre virksomheders vilkår gennem bl.a. udvikling af infrastruktur og uddannelsessytemer. Handelskammaren støtter forretninger gennem service inden for international handel og via forskellige uddannelser, og samler virksomheder i forskellige netværk og gennem møder. Handelskammeret har omkring 2.500 medlemsvirksomheder, og findes i Skåne, Blekinge, Kalmar, Kronobergs og södra Halland län.

 

Gå til Handelskammaren

Företagarna

Företagarna er Sveriges største virksomhedsorganisation med et netværk af 60.000 virksomheder.

 

Gå til Företagarna

Fandt du denne information relevant?

Vil du uddybe dit svar?

Tak for dit svar.

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder:

Guide – når du skal etablere din virksomhed i Sverige

Der er mange ting at tage højde for, når du vil etablere en virksomhed i et andet land. 

StoryHunts digitale fortællinger er nået til Sverige

Danske StoryHunts interaktive podcasts er kommet til Sverige, bl.a. via en aftale med verdens største e-sports-organisation. Læs historien om, hvordan man som dansk start-up tager turen over sundet til Sverige.

Støttes af