Myndigheder

Seneste opdateret 11-01-2024
I denne liste giver vi dig en oversigt over de myndigheder, du højst sandsynligt kommer i berøring med, hvis du skal drive forretning på den anden side af Øresund.
Print

Forneden finder du en liste over relevante myndigheder, der kan hjælpe dig med at rekruttere medarbejdere til din virksomhed. Du er også velkommen til at skrive til Øresunddirekt for mere information.

Øresunddirekts Informationscenter

I Øresunddirekts Informationscenter i Malmø sidder der repræsentanter fra Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Länsstyrelsen i Skåne og Skatteverket, som kan svare på både danske og svenske Øresundsspørgsmål. 

 

Kontakt Øresunddirekt

Udenrigsministeriets eksportråd (The Trade Council)

The Trade Councils mål er at skabe afgørende værdi for danske virksomheder i deres internationalisering i Sverige. Rådgiverne løser løbende mange forskellige opgaver for danske virksomheder i Sverige, herunder markeds- og konkurrentanalyser, partner- og kundesøgninger, rekruttering, matchmaking-events samt fælles eksportfremstød m.v. indenfor specifikke brancher.  

 

Kontakt den danske ambassade i Stockholm på stoamb@um.dk

 

Besøg Udensigsministeriets hjemmeside

Verksamt.se

Webportalen Verksamt drives og udvikles af Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Tillväxtverket og Skatteverket. Den retter sig til dig, som har eller vil starte en virksomhed. Verksamt hjælper dig, som starter-, driver- og udvikler virksomhed, med at finde de rigtige kontakter til myndigheder og offentlige organisationer.

 

Gå til verksamt.se

Försäkringskassan

Försäkringskassan giver information om social sikring, sociale ydelser, pension m.m. Du kan møde repræsentanter fra Försäkringskassan på Øresunddirekt i Malmø. Du kan også finde mere information derom her på siden.

 

Gå til forsäkringskassan.se

Skatteverket

Skatteverket står for information om virksomhedbeskatning og moms i Sverige. Du kan møde repræsentanter fra Skatteverket på Øresunddirekt i Malmø. Du kan også finde mere information derom her på siden.

 

Gå til skatteverket.se

Fandt du denne information relevant?

Vil du uddybe dit svar?

Tak for dit svar.

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder:

Støttes af