Jura i Sverige

Seneste opdateret 11-01-2024
Hvis du har behov for juridisk rådgivning eller andre kontakter indenfor jura i Sverige, så har vi her en liste med nogle gode links.
Print

Forneden kan du finde en liste over relevante juridiske organisationer og virksomheder, der kan hjælpe dig med juraen i Sverige. Du er også velkommen til at skrive til Øresunddirekt for mere information.

Øresundseksperterne

Få styr på juraen omkring ansættelseskontrakter og -forhold, selskabsret, moms- og skatteregler mm. på begge sider af sundet, ved at benytte dig af Øresunddirekts gratis online-service: Øresundseksperterne. 

Øresundseksperterne består af både svenske og danske eksperter, som du kan stille spørgsmål til ift. at drive og etablere virksomhed i Sverige og i Danmark. 

 

Læs mere og stil dit spørgsmål til Øresundseksperterne

EY

EY yder specialiseret rådgivning og sparring om juridiske forhold mellem virksomheder og deres medarbejdere. EY har erfaring inden for virksomhedsoverdragelser, udstationeringer, in- og outsourcing af medarbejdere (herunder cross-border) samt arbejds- og opholdstilladelser. Endvidere rådgiver EY om løn, kontrakt- og overenskomstforhold, afskedigelser, barsel samt personalepolitikker.

 

Gå til EY

Oresundsadvokater

Oresundsadvokater er en forening af uafhængige advokater fra både små og store advokatvirksomheder. Foreningen bistår borgere og erhvervsliv med rådgivning og løsning af konflikter på tværs af Sundet. Oresundsadvokaterne rådgiver inden for virksomhedsrådgivning, ansættelsesret, insolvens, fast ejendom, proces, privatrådgivning eller andre juridiske spørgsmål.

 

Gå til Oresundsadvokater

Advokatsamfundet

Advokatsamfundet kan give information om hvilken advokat, man bør kontakte. Her kan du finde et register over samtlige advokatfirmaer i Sverige.

 

Gå til Advokatsamfundet

HR On Demand

HR on Demands tjenester omfatter hele personaleområdet og agerer som virksomheders HR-partner i Sverige. HR On Demand bistår virksomheder med rådgivning og processer i arbejdsret, som er tilpasset de svenske forhold. Derudover har de et solidt kendskab til de personalerelaterede og kulturelle forhold, som er relevante ved etablering i Sverige. 

 

Gå til HR On Demand

Fandt du denne information relevant?

Vil du uddybe dit svar?

Tak for dit svar.

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder:

Støttes af