Svenske myndigheder

Informationscenter Øresunddirekt

I Øresunddirekt Malmø sidder der repræsentanter fra Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Länsstyrelsen i Skåne og Skatteverket, som kan svare på både danske og svenske Øresundsspørgsmål. 

Informationscenter Øresunddirekt
Hjälmaregatan 3,
211 18 Malmö - ved Centralstationens opgang Anna Lindhs plats.
+46 (0) 40 - 17 64 00

oresunddirekt@lansstyrelsen.se 

Udenrigsministeriet - Eksportrådet

Eksportrådets mål er at skabe afgørende værdi for danske virksomheder i deres internationalisering i Sverige. Rådgiverne løser løbende mange forskellige opgaver for danske virksomheder i Sverige, herunder markeds- og konkurrentanalyser, partner- og kundesøgninger, rekruttering, matchmaking-events samt fælles eksportfremstød m.v. indenfor specifikke brancher.
Kontakt: +46 (0)8 406 75 00 eller stoamb@um.dk

Verksamt.se

Webportalen Verksamt drives og udvikles af Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Tillväxtverket og Skatteverket. Den retter sig til dig, som har eller vil starte en virksomhed. Verksamt hjælper dig, som starter-, driver- og udvikler virksomhed, med at finde de rigtige kontakter til myndigheder og offentlige organisationer.

Försäkringskassan  

Information om social sikring, sociale ydelser, pension m.m. Du kan møde repræsentanter fra Försäkringskassan på Øresunddirekt i Malmø på alle hverdage. Du kan også finde mere information derom her på siden.

Skatteverket 

Information om virksomhedbeskatning og moms. Du kan møde repræsentanter fra Skatteverket på Øresunddirekt i Malmø på alle hverdage. Du kan også finde mere information derom her på siden.