Skat og revision

KPMG

KPMG har en erfaren Øresundsgruppe, som består af revisorer og konsulenter, fra både København og Malmö, med mange års erfaring og ekspertise i dansk-svenske forhold. Vi forener viden om skatte-, socialsikrings-, ansættelses-, moms- og regnskabslovgivning, som vi gerne deler med andre, idet vi har ekspertisen til at hjælpe dig med at udnytte mulighederne i regionen. Ring gärna Kent Lindén KPMG Malmö +46 40 356 244

Deloitte

Vi beskæftiger os med revision og rådgivning af virksomheder i alle brancher og størrelser. Vores kompetencer dækker alle forretningsmæssige udfordringer, eksempelvis revision og regnskab, skat, moms og afgifter, it-sikkerhed og risikostyring, drift og udvikling af HR- og økonomifunktionen, konsulentrådgivning og rådgivning om køb og salg af virksomheder. Vi har 20 kontorer i Danmark og Grønland. Kontakt kontoret i København: Tlf. +45-36 10 20 30 eller mail: koebenhavn@deloitte.dk

EY

Vores rådgivere hjælper dig med at få det nødvendige overblik, når der skal træffes vigtige beslutninger, som når I flytter- eller udvider jeres virksomhed til et andet land. Vores skatteafdeling har indgående, teknisk viden kombineret med solid erfaring inden for personbeskatning, selskabsskat, international skat, told, moms, afgifter, transfer pricing, ind- og udstationeringer, social sikring samt ansættelsesret. Du kan kontakte Christina Mosegaard fra EYs Denmark Sweden Business Group på +45 2529 3206 eller christina.mosegaard@dk.ey.com.

PwC

Det kan være en stor udfordring at finde den rigtige løsning og få et overblik over de regler og omkostninger, der er forbundet med at drive handel eller etablere sig i Øresundsområdet. Skat, social sikring, ansættelsesret, pensions- og lønforhold er alle vigtige områder, som du skal tage højde for. Hos PwC hjælper vi gerne med at afklare din situation. Ring kontoret i København på telefon + 45 3945 3362 eller kontoret i Malmø på telefon +46 10 212 70 00 eller via kontakt på hjemmesiden.

Oresund Accountancy Group

Dette er en international Skandinavisk virksomhedsgruppe med forretningsområde inden for regnskab - finansiering - corporate finance - administration - skat - revision. Arbejder primært i Danmark, Sverige og England. Kontaktoplysninger København: +45-33 31 42 22 eller mail: info@scandaudit.com eller via kontakt på hjemmesiden.

Skatteverket

Her er der information om skat, moms, broafgifter m.m. Du kan også møde repræsentanter fra Skatteverket på Øresunddirekt i Malmø på alle hverdage. Mere information om Øresunddirekts Informationscenter.