Jura

EY

Vi yder specialiseret rådgivning og sparring om juridiske forhold mellem virksomheder og deres medarbejdere. Vi har stor erfaring inden for virksomhedsoverdragelser, udstationeringer, in- og outsourcing af medarbejdere (herunder cross-border) samt arbejds- og opholdstilladelser. Endvidere rådgiver vi om løn, kontrakt- og overenskomstforhold, afskedigelser, barsel samt personalepolitikker

Oresundsadvokater

Oresundsadvokater er en forening af uafhængige advokater fra både små og store advokatvirksomheder. Vi bistår borgere og erhvervsliv med rådgivning og løsning af konflikter på tværs af Sundet. Gennem et veludbygget netværk af dansk-svensk kyndige advokater kan vi finde frem til din rette rådgiver inden for virksomhedsrådgivning, ansættelsesret, insolvens, fast ejendom, proces, privatrådgivning eller andre juridiske spørgsmål.

Advokatsamfundet

Advokatsamfundet kan give information om hvilken advokat, man bør kontakte. Her kan du finde et register over samtlige advokatfirmaer i Sverige.

HR On Demand

Vores tjenester omfatter hele personaleområdet og vi agerer som virksomheders HR-partner i Sverige. Vi bistår virksomheder med rådgivning og processer i arbejdsret, som er tilpasset de svenske forhold. Derudover har vi et solidt kendskab til de personalerelaterede og kulturelle forhold, som er relevante ved etablering i Sverige.