Erhvervsinformation

Udenrigsministeriet - Eksportrådet

Eksportrådet ved Den Danske Ambassade i Stockholm kan yde etableringsrådgivning for din virksomhed og fremskaffe vigtige markedsoplysninger om mulige kunder, partnere, konkurrenter samt om svenske love og regler. Vi har mange års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at øge deres eksport til Sverige og etablere sig her.

Malmö stads Företagslots

"Företagslotsen" er en firmarådgiver, der besvarer dine spørgsmål og vejleder dig inden for kommunens områder.
Har du brug for en tilladelse? Brug for hjælp med at udfylde en formular? Ønsker du at vide, hvilker regler der gælder for din virksomhed?

ALMI Företagspartner

ALMI Företagspartner har som mål, at flere innovative ideer bliver kommercialiseret med succes; at flere livskraftige virksomheder startes og udvikles, samt at flere virksomheder øger sin konkurrenceevne og oplever vækst. Vi tilbyder finansiering, forretningstrategier og rådgivning til mindre virksomheder.

Business Sweden - Invest in Sweden

Invest in Sweden assisterer udenlandske virksomheder, der vil etablere sig i Sverige. De tilbyder etableringsrådgivning, markedsinformation samt hjælp til placering i Sverige.

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network er Europa-Kommissionens informations- og rådgivningsnetværk for små og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer i både Sverige og Danmark og kan hjælpe din virksomhed med: 1) information og rådgivning om eksportmuligheder, 2) at finde udenlandske samarbejdspartnere (leverandører, distributører, teknologiske samarbejdspartnere osv.) samt 3) besvarelse af spørgsmål om EU. 

Invest in Skåne - en del af Business Region Skåne

Invest in Skåne er en del af markedskoncernen Business Region Skåne som har til opgave at tiltrække udenlandske investeringer til Skåne samt at fremme skånske virksomheders eksport og internationalisering. Organisationen tilbyder gratis rådgivning og støtte til udenlanske virksomheder, der ønsker at etablere sig i Skåne. Derudover gives der rådgivning og støtte til skånske virksomheder, der er klar til at tage skridtet og træde ind på det internationale marked. 

SAXIS

At skulle starte en virksomhed op fra bunden i et andet land, kan være ekstremt tidskrævende og ikke mindst dyrt. Det kan derfor være værd at købe en eksisterende virksomhed, der allerede har netværk, leverandører, samarbejdspartnere og kunder.

Saxis har virksomheder til salg i Sverige og arbejder med at bygge bro mellem erhvervsdrivende i de to lande der gerne vil købe eller sælge virksomheder af hinanden. Vi kan hjælpe med juridiske dokumenter, køber søgning, at finde den rette virksomhedsmægler eller finde den bedste investering for dig.

Bibliotekernes Företagsservice (Erhvervsservice)

På hovedbiblioteket i Malmö finder du "Företagsservice" (Erhvervsservice). Her har du mulighed for at lave en enkel markedsundersøgelse, finde lister med kontaktoplysninger over potentielle kunder og finde eksport- og importkontakter.
"Företagsservice" arbejder i netværk med lokale og regionale organisationer og rådgivere, der kan hjælpe dig, der er selvstændig erhvervsdrivende.  Det betyder konkret, at Företagsservice kan sætte dig i forbindelse med den rette organisation eller person inden for dit område. Det er drop in på Företagsservice.