Øresundseksperterne er specialister og rådgivere inden for specifikke fagområder, som omkostningsfrit svarer på dine spørgsmål vedrørende at drive virksomhed på den anden side af sundet.

Generelle svar

Øresundseksperterne besvarer spørgsmål i de omfang de kan følge med. Det er defor ikke sikkert at netop dit spørgsmål bliver besvaret. Se derfor også under tidligere stillede spørgsmål/svar, som du finder i hver kategori under spørgeskemaet.

 

Øresundseksperterne giver generelle svar på spørgsmål, og kan dermed ikke erstatte specifik og individuel rådgivning. Ved specifikke spørgsmål henviser vi til individuel rådgivning.

 

Du kan se alle offentliggjort spørgsmål og svar i hver kategori under spørgeskemaet i menupunktet "Stil spørgsmål".

Retningslinjer for Øresundseksperterne

Relevante spørgsmål til øresundseksperterne samt svarene kan offentliggøres på hjemmesiden til glæde for andre i samme situation. Dit navn og dine kontaktoplysninger fjernes ved offentliggørelse, så du er sikret anonymitet.

 

Spørgsmål, der omtaler virksomheder, personer eller andre dårligt, vil blive redigeret af øresundseksperterne, så spørgsmål fremtræder anonymt.

 

Eksperter må ikke af egen drift udnytte et spørgsmål fra en bruger kommercielt. Det vil sige, at eksperter i forbindelse med besvarelse af et spørgsmål fra en bruger af egen drift ikke må tilbyde brugeren rådgivningsydelser mod honorar.