Find dine nye ansatte i Sverige

Seneste opdateret 11-02-2020
Hvis du er på udkig efter svenske medarbejdere, kan du nedenfor få hjælp til at komme i gang med rekruttering af personale fra den svenske side af sundet.
Print

Rekrutteringskanaler

Når arbejdsgivere og potentielle ansatte skal finde hinanden i Sverige, sker det både via private jobportaler, det officielle svenske jobcenter Arbetsförmedlingen, jobannoncer og rekrutteringsbureauer. Det er også gennem disse kanaler, du som dansk virksomhed kan finde dine nye svenske ansatte. Via de forskellige portaler har du mulighed for at nå rigtig mange jobsøgende for relativt få penge. Find potentielle ansatte via det officielle svenske jobcenter Arbetsförmedlingen.

Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt

Arbetsförmedlingen på Øresunddirekt i Malmø informerer dig om rekrutteringsprocessen i Sverige og hjælper dig med relevante kontakter. Desuden stiller Arbetsförmedlingen (omkostningsfrit) lokaler og rekrutteringshjælp til rådighed, hvis du vil gennemføre jobinterviews med svenske jobsøgende.

Kontakt Arbetsförmedlingen hos Øresunddirekt

Gå til Arbetsförmedlingens hjemmeside

 

Opsøgende aktiviteter betaler sig

I Sverige er det ikke lige så almindeligt at sende uopfordrede ansøgninger som i Danmark, så det kan godt betale sig at være opsøgende i forhold til jobmesser, uddannelsesmesser og lignende.

 

Sociale medier

LinkedIn og Facebook bruges mere og mere i jobsøgningssammenhænge - især inden for områder som business, marketing, kommunikation og IT samt nye medier.

 

Fandt du denne information relevant?

Kan du uddybe dit svar?

Tak for dit svar.

Når du skal rekruttere medarbejdere fra Sverige

Der er en række ting, man bør tage højde for, når man vil rekruttere en ny medarbejder fra Sverige.

Huskeliste til din svenske medarbejder

Se hvilke trin din nye svenske medarbejder skal igennem for at få udbetalt sin danske løn.

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder:

Støttes af