Jura

Seneste opdateret 08-05-2019
Hvis du har behov for juridisk rådgivning eller andre kontakter indenfor jura i Sverige, så har vi her en liste med nogle gode links.
Print

Derfor kan du her finde en liste over relevante organisationer, der kan hjælpe dig videre. Du er også velkommen til at skrive til Øresunddirekt Business for mere information.

EY

Vi yder specialiseret rådgivning og sparring om juridiske forhold mellem virksomheder og deres medarbejdere. Vi har stor erfaring inden for virksomhedsoverdragelser, udstationeringer, in- og outsourcing af medarbejdere (herunder cross-border) samt arbejds- og opholdstilladelser. Endvidere rådgiver vi om løn, kontrakt- og overenskomstforhold, afskedigelser, barsel samt personalepolitikker.

Gå til EY

Oresundsadvokater

Oresundsadvokater er en forening af uafhængige advokater fra både små og store advokatvirksomheder. Vi bistår borgere og erhvervsliv med rådgivning og løsning af konflikter på tværs af Sundet. Gennem et veludbygget netværk af dansk-svensk kyndige advokater kan vi finde frem til din rette rådgiver inden for virksomhedsrådgivning, ansættelsesret, insolvens, fast ejendom, proces, privatrådgivning eller andre juridiske spørgsmål.

Gå til Oresundsadvokater

Advokatsamfundet

Advokatsamfundet kan give information om hvilken advokat, man bør kontakte. Her kan du finde et register over samtlige advokatfirmaer i Sverige.

Gå til Advokatsamfundet

Gå direkte til register over advokatfirmaer

HR On Demand

Vores tjenester omfatter hele personaleområdet og vi agerer som virksomheders HR-partner i Sverige. Vi bistår virksomheder med rådgivning og processer i arbejdsret, som er tilpasset de svenske forhold. Derudover har vi et solidt kendskab til de personalerelaterede og kulturelle forhold, som er relevante ved etablering i Sverige. 

Gå til HR On Demand

 

Fandt du denne information relevant?

Kan du uddybe dit svar?

Tak for dit svar.

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder:

Støttes af