Skat og revision

Seneste opdateret 31-03-2021
Har du brug for yderligere oplysninger omkring skat og revision for virksomheder? Find nogle nyttige links her. Og du er også velkommen at skrive til os på Øresunddirektbusiness for at få mere information.
Print

Forneden kan du her finde en liste over relevante skatte- og revisionsfirmaer, der kan hjælpe dig med skat og revision, hvis du planlægger at etablere virksomhed i Sverige. Du er også velkommen til at skrive til Øresunddirekt for mere information.

KPMG

KPMG har en erfaren Øresundsgruppe, som består af revisorer og konsulenter, fra både København og Malmö, med mange års erfaring og ekspertise i dansk-svenske forhold. KPMG forener viden om skatte-, socialsikrings-, ansættelses-, moms- og regnskabslovgivning, og har derfor ekspertisen til at hjælpe dig med at udnytte mulighederne i øresundsregionen.

 

Kontakt:

Edvin Hjälmhammar:

 

Læs mere om KPMG

 

Stil også gerne spørgsmål til vores øresundsekspert, Fredrik Lundgren, skatterevisor og partner hos KPMG ACOR TAX, i vores øresundseksperts-service.

 

Læs mere om Fredrik og Øresundseksperterne

Deloitte

Deloitte beskæftiger sig med revision og rådgivning af virksomheder i alle brancher og størrelser. Firmaets kompetencer dækker alle forretningsmæssige udfordringer, eksempelvis revision og regnskab, skat, moms og afgifter, it-sikkerhed og risikostyring, drift og udvikling af HR- og økonomifunktionen, konsulentrådgivning og rådgivning om køb og salg af virksomheder. Deloitte har 20 kontorer fordelt i Danmark og Grønland.

Kontakt Deloitte i København på tlf. +45-36 10 20 30 eller mail: koebenhavn@deloitte.dk

 

Læs mere om Deloitte

EY

EYs rådgivere hjælper dig med at få det nødvendige overblik, når der skal træffes vigtige beslutninger, som når I flytter- eller udvider jeres virksomhed til et andet land. Deres skatteafdeling har indgående, teknisk viden kombineret med solid erfaring inden for personbeskatning, selskabsskat, international skat, told, moms, afgifter, transfer pricing, ind- og udstationeringer, social sikring samt ansættelsesret.

Du kan kontakte Christina Mosegaard fra EYs Denmark Sweden Business Group på +45 2529 3206 eller på christina.mosegaard@dk.ey.com.

 

Læs mere om EY

PwC

Det kan være en stor udfordring at finde den rigtige løsning og få et overblik over de regler og omkostninger, der er forbundet med at drive handel eller etablere sig i Øresundsområdet. Skat, social sikring, ansættelsesret, pensions- og lønforhold er alle vigtige områder, som du skal tage højde for. PwC hjælper med at afklare din situation.

Du kan ringe til PwC i København på telefon + 45 3945 3362 eller på kontoret i Malmø på telefon +46 10 212 70 00.

 

Læs mere om PwC

Oresund Accountancy Group

Oresund Accountancy Group er en international skandinavisk virksomhedsgruppe med forretningsområde inden for regnskab, finansiering, corporate finance, administration, skat og revision. Arbejder primært i Danmark, Sverige og England.

Kontakt Oresund Accountancy Group i København på telefon +45-33 31 42 22 eller mail: info@scandaudit.com.

 

Gå til Oresund Accountancy group

Skatteverket

Skatteverket er Sveriges offentlige skattemyndighed. Skatteverket tilbyder officiel information om skat, moms, broafgifter m.m.

Du har også mulighed for at møde repræsentanter fra Skatteverket på Øresunddirekts informationskontor i Malmø.

 

Læs mere om Skatteverket

Mere information om Øresunddirekts Informationcenter

Fandt du denne information relevant?

Vil du uddybe dit svar?

Tak for dit svar.

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder:

Guide – når du skal etablere din virksomhed i Sverige

Der er mange ting at tage højde for, når du vil etablere en virksomhed i et andet land. 

Audiovox tog springet over Øresund

Audiovox er på en mission, der handler om at hjælpe mod støjrelateret høretab. Et problem, der er stort i Danmark men naturligvis tilsvarende større på det svenske marked. 

 

Støttes af