Skat og revision

Seneste opdateret 08-05-2019
Har du brug for yderligere oplysninger omkring skat og revision for virksomheder? Find nogle nyttige links her. Og du er også velkommen at skrive til os på Øresunddirektbusiness for at få mere information.
Print

Derfor kan du her finde en liste over relevante organisationer, der kan hjælpe dig videre. Du er også velkommen til at skrive til Øresunddirekt Business for mere information.

KPMG

KPMG har en erfaren Øresundsgruppe, som består af revisorer og konsulenter, fra både København og Malmö, med mange års erfaring og ekspertise i dansk-svenske forhold. Vi forener viden om skatte-, socialsikrings-, ansættelses-, moms- og regnskabslovgivning, som vi gerne deler med andre, idet vi har ekspertisen til at hjælpe dig med at udnytte mulighederne i regionen. Ring gärna Kent Lindén KPMG Malmö +46 40 356 244

 

Gå til KPMG

Deloitte

Vi beskæftiger os med revision og rådgivning af virksomheder i alle brancher og størrelser. Vores kompetencer dækker alle forretningsmæssige udfordringer, eksempelvis revision og regnskab, skat, moms og afgifter, it-sikkerhed og risikostyring, drift og udvikling af HR- og økonomifunktionen, konsulentrådgivning og rådgivning om køb og salg af virksomheder. Vi har 20 kontorer i Danmark og Grønland. Kontakt kontoret i København: Tlf. +45-36 10 20 30 eller mail: koebenhavn@deloitte.dk

 

Gå til Deloitte

EY

Vores rådgivere hjælper dig med at få det nødvendige overblik, når der skal træffes vigtige beslutninger, som når I flytter- eller udvider jeres virksomhed til et andet land. Vores skatteafdeling har indgående, teknisk viden kombineret med solid erfaring inden for personbeskatning, selskabsskat, international skat, told, moms, afgifter, transfer pricing, ind- og udstationeringer, social sikring samt ansættelsesret. Du kan kontakte Christina Mosegaard fra EYs Denmark Sweden Business Group på +45 2529 3206 eller christina.mosegaard@dk.ey.com.

 

Gå til EY

Gå direkte til Denmark Sweden Business Group

PwC

Det kan være en stor udfordring at finde den rigtige løsning og få et overblik over de regler og omkostninger, der er forbundet med at drive handel eller etablere sig i Øresundsområdet. Skat, social sikring, ansættelsesret, pensions- og lønforhold er alle vigtige områder, som du skal tage højde for. Hos PwC hjælper vi gerne med at afklare din situation. Ring kontoret i København på telefon + 45 3945 3362 eller kontoret i Malmø på telefon +46 10 212 70 00.

 

Gå til PwC

Oresund Accountancy Group

Dette er en international Skandinavisk virksomhedsgruppe med forretningsområde inden for regnskab - finansiering - corporate finance - administration - skat - revision. Arbejder primært i Danmark, Sverige og England. Kontaktoplysninger København: +45-33 31 42 22 eller mail: info@scandaudit.com.

 

Gå til Oresund Accountancy group

Skatteverket

Her er der information om skat, moms, broafgifter m.m. Du kan også møde repræsentanter fra Skatteverket på Øresunddirekt i Malmø på alle hverdage.

 

Gå til Skatteverket

Mere information om Øresunddirekts Informationscenter.

Fandt du denne information relevant?

Kan du uddybe dit svar?

Tak for dit svar.

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder:

Guide – når du skal etablere din virksomhed i Sverige

Der er mange ting at tage højde for, når du vil etablere en virksomhed i et andet land. 

Audiovox tog springet over Øresund til et helt nyt marked

Audiovox er på en mission, der handler om at hjælpe mod støjrelateret høretab. Et problem, der er stort i Danmark men naturligvis tilsvarende større på det svenske marked. 

 

Støttes af