Finansiering

Seneste opdateret 08-05-2019
God rådgivning er vigtigt for en virksomhed der vil etablere sig i et andet land. Her finder du en liste over relevante myndigheder, rådgivere og organisationer som kan hjælpe dig videre.
Print

Derfor kan du her finde en liste over relevante organisationer, der kan hjælpe dig videre. Du er også velkommen til at skrive til Øresunddirektbusiness for mere information.

Danske Bank

Danske Bank er en af Nordens ledende finanskoncerner, som servicerer en væsentlig del af erhvervssegmentet. Vores cash managment-løsning dækker hele Østersøregionen, og derudover bruger vi det samme online banking system i alle lande, hvilket gør det muligt for dig at udføre alle dine bankforretninger i ét system fra samme sted. Kontakt os på +45 70 13 30 00 og hør mere.

 

Gå til Danske Bank

Handelsbanken - din lokale bank med storbankens fordele

Med over 800 filialer og kontorer i 22 lande er Handelsbanken en af Nordens største banker. Vi dækker både den lokale virksomheds- og den globale koncerns finansielle behov. Høst fordelene ved at være kunde i én bank, der forstår dine behov og kan leve op til dine forventninger. Kontakt os på +45 44 56 34 00, og lad os skræddersy den bedste løsning for din virksomhed.

 

Gå til Handelsbanken

Swedbank

Som den ledende bank i Norden og Baltikum, kan vi tilbyde både nationale og cross border Cash Management-løsninger, til gavn for store internationale koncerner og mindre erhvervsvirksomheder. Læs mere på vores hjemmeside, og kontakt os gerne for et tilbud: Tlf: +45 88 97 90 40 eller via mail: corporate@swedbank.dk

 

Gå til Swedbank

Nordea

Nordea tilbyder cash management-løsninger i bland andet Norden, Baltikum og Polen. Vores Netbank løsning sikrer, at du kan gennemføre bankforretninger online på tværs af landegrænserne. Nordeas vision er at være den førende nordiske bank, anerkendt for sine medarbejdere, som skaber markant værdi for kunder og aktionærer. Kontakt: Telefonbank:  +45-70 33 44 44, Corporate Netbank: +45-70 33 65 00

 

Gå til Nordea

VITUS-programmet hos Udenrigsministeriet, Eksportrådet

Vitus er et nyt og effektivt program for danske virksomheder, der kan og vil ekspandere globalt. Vitus er for særligt udvalgte små og mellemstore virksomheder. For at komme i betragtning skal din virksomhed have en omsætning på maksimalt 375 mio. kr. i årlig, under 250 ansatte, et dansk CVR-nummer og opfylde de internationale regler om statsstøtte. Læs mere om VITUS-programmet her.
Kontakt Handelsrådgiver Konstantin Bengtson på +45 33920965 eller konben@um.dk

 

Gå til Eksportrådet

GROW-forløb hos Udenrigsministeriet, The Trade Council

En rådgiver med et indgående kendskab til det svenske marked kan være altafgørende for din virksomheds eksportsucces. The Trade Councils GROW-forløb giver din virksomhed støtte via skræddersyet eksportrådgivning, som udføres af vores eksperter på det svenske marked. For at kvalificere sig til GROW-forløbet, skal din virksomhed have et dansk CVR-nummer, under 250 ansatte, en omsætning på maksimalt 375 mio. kr. og opfylde de internationale regler om statsstøtte.

Læs mere om The Trade Council i Sverige eller kontakt Handelschef Elisabeth Manford på +46 (0) 8 406 75 27 eller eliman@um.dk

 

Gå til The Trade Council i Sverige

 

DanBAN

Danish Business Angels (DanBAN) er Danmarks største business angel netværk med +110 aktive investorer samt en partnerkreds bestående af finansielle virksomheder, revisionsfirmaer, advokatvirksomheder og innovationsmiljøer. DanBANs medlemmer finansierer bl.a. opstartsvirksomheder (også højteknologiske), der vil udvide forretningsområdet til Sverige.

 

Gå til DanBAN

ALMI Företagspartner

ALMI Företagspartner har som mål, at flere innovative ideer bliver kommercialiseret med succes; at flere livskraftige virksomheder startes og udvikles, samt at flere virksomheder øger sin konkurrenceevne og oplever tilvækst. Vi tilbyder finansiering og rådgivning.

 

Gå til ALMI

Fandt du denne information relevant?

Kan du uddybe dit svar?

Tak for dit svar.

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder:

Guide – når du skal etablere din virksomhed i Sverige

Der er mange ting at tage højde for, når du vil etablere en virksomhed i et andet land. 

Audiovox tog springet over Øresund til et helt nyt marked

Audiovox er på en mission, der handler om at hjælpe mod støjrelateret høretab. Et problem, der er stort i Danmark men naturligvis tilsvarende større på det svenske marked.