Brancheorganisationer og netværk

Seneste opdateret 08-05-2019
I Sverige findes der lige som i Danmark mange brancheorganisationer og netværk for dig som har en virksomhed. Vi har lavet en linkliste med nogle af dem her.
Print

Derfor kan du her finde en liste over relevante organisationer, der kan hjælpe dig videre. Du er også velkommen til at skrive til Øresunddirekt Business for mere information.

Föreningen Svenskt Näringsliv

Svenskt Näringsliv er virksomhedernes repræsentant i Sverige. Vores opgave er, at øge forståelsen for erhvervslivet og arbejde for at alle virksomheder i Sverige skal have de mest optimale betingelser for deres arbejde og vækst. Svenskt Näringsliv repræsenterer 60.000 små, mellemstore og store virksomheder. Disse er organiseret i 50 industri- og arbejdsgiverforbund.  

 

Gå til Föreningen Svenskt Näringsliv

Dansk Byggeri

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation for 5.600 virksomheder inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Medlemsvirksomhederne beskæftiger ca. 70.000 medarbejdere. Dansk Byggeris medlemmer skal kunne udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for beskæftigelsen, konkurrenceevnen og indtjeningen. Dansk Byggeris vigtigste opgaver er derfor at sikre overenskomster, yde service, øve politisk indflydelse og deltage i den politiske debat.

 

Gå til Dansk Byggeri

Dansk Industri

DI er erhvervslivets organisation for 10.000 medlemsvirksomheder med over 1,4 mio. medarbejdere i Danmark og i udlandet. DI arbejder bl.a. med at skabe de bedst mulige vilkår for erhvervslivet og med at forbedre virksomhedernes rammevilkår på områder som arbejdskraft, skat, klima og integration. DI forhandler også de største kollektive overenskomster på det danske arbejdsmarked.

 

Gå til Dansk Industri

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation for fremtidens erhverv. Vi repræsenterer et stort antal virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, videnservice og rådgivning, oplevelse, transport og service.  Det er Dansk Erhvervs mission at gøre det attraktivt at drive erhvervsvirksomhed i Danmark. Vi er medlemmernes sparringspartner og politiske talerør.

 

Gå til Dansk Erhverv

Medicon Valley

Medicon Valley er en fælles organisation for medicobranchen, som vil fremme forskningsprojekter og netværkssamarbejde på tværs af Sundet.

 

Gå til Medicon Valley

Handelskammaren

Handelskammeret er en privat organisation, som varetager sydsvenske virksomheders interesser. Vi påvirker virksomhedernes vilkår gennem bl.a. udvikling af infrastruktur og uddannelsessytemer. Vi støtter forretninger gennem service inden for international handel og via forskellige uddannelser. Vi samler virksomheder i forskellige netværk og gennem vores mange møder. Handelskammeret har omkring 2.800 medlemsvirksomheder, og findes i Skåne, Blekinge, Kalmar, Kronobergs og södra Halland län.

 

Gå til Handelskammaren

Företagarna

Dette er Sveriges største virksomhedsorganisation med et netværk af 70.000 virksomheder.

 

Gå til Företagarna

Sveriges Kommuner och Landsting

SKL er en arbejdsgiver- og interesseorganisation. Medlemmerne er Sveriges 290 kommuner og 18 "landsting" samt regionerne Skåne og Västra Götaland.

 

Gå til Sveriges Kommuner och Landsting

Fandt du denne information relevant?

Kan du uddybe dit svar?

Tak for dit svar.

Vi kan hjælpe dig

Du kan få omkostningsfri hjælp med dine spørgsmål omkring at etablere eller drive business på tværs af Øresund.

Se nedenstående muligheder:

Guide – når du skal etablere din virksomhed i Sverige

Der er mange ting at tage højde for, når du vil etablere en virksomhed i et andet land. 

MakesYouLocal løfter webshops over sundet

MakesYouLocal er eksperter i at få webshops til at vokse, og de ved lige hvad, der skal til, når man bevæger sig ind på et nyt marked i et fremmed land. Det er vigtigt at kende til landets love og regler, men det er endnu vigtigere at kende til landets humor, stil og vaner.