Per Kristerson

kategorier
Skat og moms

Per er skattejurist med stor erfaring inden for svensk og internationale skatteregler - både for erhverv og privatpersoner. Han har arbejdet som skattejurist siden 2001 og har tidligere haft roller i det svenske skattevæsen og domstolsstyrelsen. Per kan blandt andet rådgive og hjælpe med etablering af svenske virksomheder i udlandet og udenlandske virksomheder i Sverige, såvel som spørgsmål angående beskatning ved flytning eller pendling over landegrænser, samt spørgsmål om socialforsikring. Derudover har Per kendskab til mere afgrænsede retsområder såsom selskabsloven.

Per er aktiv forelæser ved Marzars kurser og seminarer og er også gæsteforelæser ved Lunds Tekniska Högskola.

Per taler flydende dansk og har stor erfaring i rådgivning og vejledning af danske kunder. Pers kundebase består af både store virksomheder, såvel som mindre firmaer og iværksættere.

kontaktoplysninger

Stil et spørgsmål til Øresundseksperterne

Tak for dit spørgsmål

Øresundseksperterne besvarer spørgsmål i de omfang de kan følge med. Det er derfor ikke sikkert at netop dit spørgsmål bliver besvaret. Se derfor også under tidligere stillede spørgsmål/svar, som du finder i hver kategori under spørgeskemaet.

Gå til tidligere spørgsmål/svar

Alle svar fra Per Kristerson

Støttes af