Emelie Svensson

kategorier
Fast ejendom og lejemål
Selskaber
Aftaler og kontrakter
Ansættelsesforhold
IT- og immaterialret
Skat og moms

Emelie Svensson er advokat og specialist i europæisk erhvervsret med særlig ekspertise inden for immaterialret og konkurrenceret. Hun rådgiver primært store internationale firmaer i hele Skandinavien i sager med relation til immaterialret samt forhandler og fører retssager på vegne af firmaerne. Emelie Svensson er leder af NJORD Law Firms Swedish Legal Team, der udgør en af de største og mest specialiserede svenske afdelinger i Danmark.

Emelie Svensson har modtaget en række fremtrædende priser for sin præstation, sit engagement, sin indflydelse og sine succeser inden for retsområdet.

Emelie er desuden medlem i Øresundsadvokaterne - et juridisk netværk på tværs af Øresund - og har derfor bred erfaring og kompetencer i at rådgive og vejlede virksomheder i regionen. 

 

Læs mere om Emelie Svensson her

kontaktoplysninger

Stil et spørgsmål til Øresundseksperterne

Tak for dit spørgsmål

Øresundseksperterne besvarer spørgsmål i de omfang de kan følge med. Det er derfor ikke sikkert at netop dit spørgsmål bliver besvaret. Se derfor også under tidligere stillede spørgsmål/svar, som du finder i hver kategori under spørgeskemaet.

Gå til tidligere spørgsmål/svar

Alle svar fra Emelie Svensson

Støttes af