Øresunddirektbusiness Award 2016 – Finalisterne er fundet

Nu afsløres det, hvem der bliver årets finalister til Øresunddirektbusiness Award! Juryen har udvalgt tre virksomheder, som alle har haft succes med at lave forretning på anden side af sundet. Vinderen offentliggøres på Øresundsbrons arrangement ”Øresund Business Meeting” den 10. november og belønnes med 100 000 danske kroner.

 

Se filmen med de tre finalister til Øresunddirektbusiness Award 2016:

 

De tre finalister er:

MakesYouLocal

MakesYouLocal har fokus på at hjælpe virksomheder med oprette webshops til at sælge i udlandet. De hjælper danske virksomheder med at sælge i Sverige, og omvendt. De tilpasser virksomhedens webshops til det nye land, således at kunderne får en lokal, tryg og professionel købeoplevelse.

Audiovox

Audiovox sælger ørepropper og høreværn både i København og i Skåne. De har seks butikker i København, fire i Skåne og en femte er på vej. De tre seneste butikker åbnede i det sydlige Sverige sidste år, og nu har Audiovox seks medarbejdere på svensk side. 

Tarpaper Recycling

Tarpaper Recycling indsamler tagpap, der omdannes til genanvendelig olie, som sælges til asfalt industrien. De har hovedkvarter i Glostrup og arbejder tæt sammen med et søsterselskab i Hasslarp.

Vær med, når vinderen afsløres

Vinderen vil først blive afsløret på Øresund Business Metting den 10. november, hvor prisen uddeles. Dette års arrangement hedder ”Update Øresund”. Øresundbron har inviteret iværksættere fra begge sider af sundet, som har skabt succes med deres forretning, der rækker langt ud over regionens grænser.