AUDIOVOX VINDER ØRESUINDDIREKTBUSINESS AWARD 2016

På et velbesøgt Øresund Business Meeting kåres årets vinder af Øresunddirektbusiness Award – den danske virksomhed Audiovox. Udover titlen som vinder modtager de også en check på 100 000 danske kroner. Audiovox vinder Øresunddirektbusinss Award 2016. Foto: Peter Brinch/Øresundsbron

På billedet ses vinderne, Mensur Paso og Bente Damberg, samt juryens formand, Per Thye Rasmussen. Foto: Peter Brinch/Øresundsbron 

Som sædvanlig har juryen af Øresunddirektbusiness Award voteret og bedømt mange gode nomineringer. 

Juryen ser Audiovox som et fint eksempel på en virksomhed, der har udvidet virksomheden over landsgrænsen. Gennem etablering i Sverige viser de, at man kan få tilgang til et nyt marked på tæt hold – i dette tilfælde ved at vende blikket mod Sverige.

I nomineringen fik de blandt andet disse ord: 

”Vinderen af Øresunddirektbusiness Award 2016 er en virksomhed, som i den grad har set mulighederne på den anden side af sundet. Uden at tøve har de taget deres forretning med til det andet land og har etableret sig der."

Audiovox har specialiseret sig i salg af høreværn, ørepropper og høreapparater. De arbejder også med sundhedsvejledning for at forebygge høreskader. De startede deres virksomhed på dansk side i 2001 og har seks butikker i Danmark. Et par år senere satsede Audiovox på at etablere sig i Sverige, og nu har virksomheden sammenlagt fire butikker i Skåne og en femte på vej.  

 

Se filmen med de tre finalister til Øresunddirektbusiness Award 2016: